Urmărește emisiunea live


OZN-urile, reale? Dosarele CIA scot la iveală mărturii ULUITOARE

„Câteva sute” de rapoarte despre OZN-uri, primite de noul birou de urmărire al Pentagonului/ Sursa: Pixabay
„Câteva sute” de rapoarte despre OZN-uri, primite de noul birou de urmărire al Pentagonului/ Sursa: Pixabay

SUA începe să facă publice întâlnirile de gradul 4, cu OZN-uri, iar mărturiile sunt uluitoare. 

În noiembrie 1955, un tren sovietic pleca din Baku, capitala Azerbaidjanului, când cineva a intrat într-unul dintre vagoane afirmând că a văzut o farfurie zburătoare pe cer. 

"Am stins luminile cât am putut de repede. Am văzut o formă ca o umbră deasupra orizontului la sud. S-a oprit brusc şi a venit spre noi cu viteză, trecând peste tren mai repede decât orice avion", a declarat atunci un martor. Din relatări, obiectul părea a avea forma unui balon dezumflat cu un dom pe mijloc  şi se ridica vertical de la sol. Obiectul se afla la cel mult 3 km depărtare de tren, mai spunea martorul.

Aceste mărturii încep să fie făcute publice chiar de către CIA. Mai mult de 700 de dosare care au fost confidenţiale până acum au fost date publicităţii, scrie Daily Mail Acestea oferă dovezi despre cum CIA a urmărit fiecare pistă, deşi de la Washington au fost mereu respinse public zvonurile privind existenţa farfuriilor zburătoare. De altfel, şi CIA afirmase anterior că a încetat să urmărească subiectul încă din 1952. Minciuna a fost descoperită în 1979. 

Explozia de la Sasovo şi "aurora boreală"

 

Un alt eveniment intrigant a avut loc în Sasovo, un orăşel din sud-estul Moscovei, în 1991. O explozie a zguduit oraşul, iar suflul ei a fost atât de puternic încât a făcut clădirile înalte să se cutremure, iar ferestrele să se spargă. Armată rusă a spus că explozia a fost cauzată de o cantitate mare de nitrat de amoniu, folosit la fertilizare, dar mai mulţi martori au spus că pe cerul nopţii au văzut o sferă înflăcărată. 

Cel mai interesant este, însă, un dosar care descrie cum în ianuarie 1995 un avion de pasageri care zbura de la Rostov (Rusia) la Tallinn (Estonia) s-a întâlnit cu ceea ce martorii descriu ca un OZN. 

Copilotul era cel care pilota avionul când a observat o stea cu formă ciudată pe partea dreaptă a avionului. Din senin, o rază de lumină a ieşit din acea stea şi a ajuns până pe pământ. Copilotul abia apucase să îl avertizeze pe inginerul de zbor, când raza de lumină s-a mărit. 

Concluzia CIA, FERMĂ

 

Toate persoanele din carlingă au spus că alte două conuri de lumuni au ieşit din obiectul care se afla la 40-50 km distanţă de ei. După ce avionul s-a înscris pe o nouă traiectorie, obiectul a început să se apropie de ei cu o viteză ameţitoare, spun martorii.

Echipajul a contactat controlorii de trafic din Minsk, dar aceştia au afirmat că nu au văzut nimic. Ulterior, obiectul a început să zboare în zigzag în jurul avionului. Când pasagerii au întrebat ce se întâmplă, căpitanul le-a spus că este vorba despre aurora boreală. 

Dosarul se încheie cu o concluzie fermă: "Echipajul avionului s-a întâlnit cu un OZN".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel