OZN - extratereștri. Maria Ghiorghiu: Tocmai m-a...

Maria Ghiorghiu, pe blogul personal, a lansat un nou avertisment sumbru.

„În această noapte, deși eram cu ochii pe monitor scriind la articolul anterior, văd în stânga mea un Cer de noapte, iar sub Cer, cam la înălțimea pe unde zboară ELICOPTERELE tocmai mă saluta un OZN uriaș. Am spus că tocmai m-a salutat un OZN uriaș, deoarece a trecut foarte aproape de mine, iar când era la o distanță de circa 20 metri, OZN-ul a pulsat din toate beculețele multicolore (flesuri), iar forma lui care era rotundă s-a alungit în faţă și s-a făcut ovală. Mărimea OZN -ului, oval acum, putea fi cât a două tiruri lipite unul de altul pe lungime.

Beculețele erau multe ,foarte multe și toate de culoarea curcubeului numai că erau orbitor de starlucitoare. Înainte să-și schimbe forma, a stat circa 3-4 secunde ca să-i văd că sunt acolo,luminile toate au pulsat puternic din stand pe loc în aer, apoi într-o clipită și-a schimbat forma alungîndu-se spre în faţă, făcându-se oval,dar tot cu luminile aprinse.

Dragilor, este pentru a patra oară când un OZN se apropie atât de tare de locul unde eu sunt. (...) EXTRATEREȘTRII nu vin pentru că așa este voia lor, ci vin pentru că așa au primit PORUNCA de la DUMNEZEU. Așa cum noi ne ajutăm unii pe alții,tot la fel și ei ,ne vor ajuta ca să nu suferim atât de mult când bombele și rachetele ,avioanele ,toate vor zbura pe deasupra ROMÂNIEI sfinte", a transmis Maria Ghiorghiu marți, 18 septembrie, pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel