Ovidiu Tender nu scapă de închisoare

Condamnat la 12 ani și 7  luni de închisoare în dosarul Carom, Ovidiu Tender a cerut strămutarea dosarului pe motiv că magistratul care a decis sentința nu era compatibil să judece dosarul, iar condamnare ar trebui anulată.

Avocaţii lui Ovidiu Tender au încercat să-i convingă pe judecătorii instanţei supreme că acea condamnare pe care omul de afaceri a primit-o este una nelegală şi că omul de afaceri este ilegală pentru că unul dintre judecătorii care au format completul de judecată nu era compatibil să judece acest dosar.

Citește și: Ovidiu Tender și Marian Iancu, condamnați la ani grei de închisoare în dosarul RAFO-CAROM

Înainte de a se pronunţa decizia de condamnare, Ovidiu Tender a formulat cerere de strămutare a dosarului şi de judecare a apelului la o altă instanţă, pe motiv că judecătorul Alexandru Mihai Mihalcea de la Curtea de Apel Bucureşti, care a intrat în cauză alături de colega sa Georgiana Tudor, nu este imparţial.

Ovidiu Tender a fost condamnat în 8 iunie la 12 ani şi 7 luni de închisoare, iar Marian Iancu a primit o pedeapsă de 14 ani de închisoare, în dosarul Carom, în care sunt acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel