Ovidiu Silaghi dă primele explicații la DNA

silaghi
silaghi

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, este așteptat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și luare de mită.

Liberalul s-a prezentat la DNA acum două săptămâni pentru a fi informat că s-a început urmărirea penală pe numele său. Avocatul lui Silaghi spunea atunci că primele audieri vor avea loc în data de astăzi.

Pe 19 august, DNA a cerut Camerei Deputaților aviz pentru începerea urmăririi penale față de Ovidiu Silaghi, acuzat că, din funcția de ministru al Transporturilor pe care a deținut-o în cabinetul Ponta I, i-a cerut administratorului Romstrade, Nelu Iordache, deschiderea unei rute care să lege Aeroportul Satu Mare de alte destinații din Europa, în schimbul derulării contractelor dintre CNADNR și Romstrade.

Totodată, procurorii îl acuză pe liberal că i-a pretins 200.000 de euro ”regelui asfaltului” pentru a-și exercita influența asupra unor persoane din CNADNR, în vederea anulării rezilierii unor contracte.

Silaghi a respins constant acuzațiile, despre care spune că sunt o comandă politică.

PNL l-a trecut pe Ovidiu Silaghi pe lista europarlamentarilor liberali, în locul Ramonei Mănescu, numită ministru al Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel