Ovidiu Raețchi, PNL: Klaus Iohannis devine un "jucător" pe subiectul Diaspora

Un deputat PNL anunță că la Palatul Cotroceni va avea loc joi o dezbatere a cărei temă este Diaspora și salută implicarea președintelui Klaus Iohannis, în condițiile în care Guvernul Ponta se dovedește  "indolent și confuz" față de acest subiect.

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi apreciază faptul că președintele Klaus Iohannis "începe să-și contureze direcțiile de acțiune pentru Diaspora", care ar putea să se concretizeze în fapte pentru românii plecați în străinătate.   

"O veste excelenta de la Cotroceni - presedintele incepe sa-si contureze directiile de actiune pentru Diaspora. Si, in lipsa altor institutii dinamice, devine un "jucator" pe acest subiect. Joi, de la ora 10, ne intalnim la Palatul Cotroceni pentru o dezbatere numita "Statul roman - angajamente si prioritati pentru consolidarea relatiei cu romanii de pretutindeni". Intre subiecte: dreptul de vot, munca, libera circulatie, accesul la cultura, reprezentare. Cu un Guvern indolent si confuz cand vine vorba de Diaspora - si asta de ani de zile - implicarea presedintelui se poate dovedi decisiva pentru a le oferi romanilor de peste hotare, in sfarsit, si fapte, nu doar perspective, promisiuni si explicatii", a scris, joi, pe Facebook, deputatul liberal Ovidiu Raețchi.

Ovidiu Raețchi, PNL, candidează pentru Primăria Sectorului 5: Prietenii m-au sfătuit să nu fac asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel