EXCLUSIV  Ovidiu Pungan, mit demontat: Lucrurile merg spre bine

Perioada în care oamenii se plângeau de lipsa locurilor de muncă a trecut, apreciază Ovidiu Pungan, primarul localităţii Bălăneşti - Gorj. 

În ultimii ani, activitate economică în judeţul Gorj a simţit o revigorare, multe dintre firmele care şi-au oprit activitatea în timpul crizei reluându-şi activitatea. Totodată, au fost atraşi în judeţ noi investitori care oferă sute de locuri de muncă. Deci mitul potrivit căruia oamenii vor să muncească dar nu au unde este demontat. Ofertă există, rămâne doar ca persoanele care nu au un job stabil să ia decizia să se angajeze, apreciază edilul.

"La ora actuală, la nivelul judeţului Gorj chiar sunt locuri de muncă. Începând cu anul 2018, în Târgu Jiu, cu ajutorul actualului preşedinte al Consiliului Judeţean şi ceilalţi factori de decizie ai judeţului, au venit o serie de investitori care au oferit aproape 600 de noi locuri de muncă. Gorjul a avut o industrie foarte bogată. Au fost multe întreprinderi dar, din păcate, după Revoluţie, industria a picat în totalitate. Lucrurile încep să meargă spre bine, unele societăţi care, în urmă cu câţiva ani, şi-au încetat activitatea, acum au început să meargă", a declarat, la DC News, Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălăneşti, judeţul Gorj.

Urmăreşte declaraţiile edilului aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel