Ovidiu Popescu, procurorul de la Caracal, cere revenirea la serviciu. Alexandru Cumpănaşu, reacţie: Tupeu de procuror. Vei plăti cu adevărat

Cristian Ovidiu Popescu, procurorul de caz de la Caracal, cel care nu a reuşit să o găsească la timp pe Alexandra Măceşanu, cere revenirea la serviciu în instanţă. Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei, a reacţionat imediat şi a anunţat că procurorul va fi tras la răspundere cu adevărat. 

"TUPEU DE PROCUROR!!!

Popescu, procurorul care a stat "de şase" 19 h, ca nu cumva Dincă să fie deranjat de autorităţi şi să o salveze pe Alexandra are astăzi tupeul să ceară revenirea la serviciu în instanţă. Tupeul unui SISTEM ODIOS: în faţa instanţei a declarat că nu este vinovat cu nimic în cazul lui Alex... El nu a vrut să altereze probele intrând mai devreme!!! Şi... mai mult: zice că poliţia este vinovată pentru că nu i-au raportat activitate la casa lui Dincă (alţi nemernici). Dar unde este coordonarea poliţiştilor de către procuror POPESCULE în cercetarea penală? Acum sunt independenţi? Cât tupeu poţi să ai? Voi afla ADEVĂRUL despre Alexandra şi atunci vei plăti cu adevărat!", a scris Cumpănaşu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel