Poliția Rutieră, val de critici, după mesajul purtătorului de cuvânt: Este inadmisibil!

Purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere București a reușit să atragă sute ce reacții negative după ce a scris un mesaj pe Facebook.

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere, s-a supărat că pagina de Facebook a instituției din care face parte a fost asaltată de mesaje critice după ce șoferul cu numerele de înmatriculare "M..e PSD" s-a ales cu dosar penal. În consecință, a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare care a complicat și mai mult situația. 

“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Ovidiu Munteanu, care a acordat 5 stele Poliţiei Române pe Facebook.

Critici dure pe rețeaua de socializare

În urma acestui comentariu, Ovidiu Munteanu a devenit ținta criticilor care au împânzit rețeaua de socializare în ultimele ore.

Redăm câteva dintre replicile pe care le-a primit Ovidiu Munteanu după postarea mesajului de care inclusiv Poliția Română s-a delimitat:

Patrick André de Hillerin: Încă nu a fost dat afară purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră din București?

Sebastian Lăzăroiu: "De acord, nea Cimpoi, noi facem așa și tu lași salariul la casierie ca să fie returnat cetățenilor care au plătit taxe. Ce zici?

Și dă naibii jos uniforma aia de papagal că oricum nu mai are nicio valoare."

Cristian Macedonschi: "Precum obiceiul militienilor din conducerea #PolitieiRomane s-a autocenzurat si si-a sters mesajul probabil de frica reactiei. Un astfel de comportament este inadmisibil mai ales cand ocupi o functie oficiala in cadrul Politiei Romane.Din acest motiv cer #DEMITEREA imediata a acestui „tovaras" care compromite prin actiunile lui institutia publica pentru care lucreaza, #PolitiaRomana. 

Teodor Tita

"Cereti si voi demisia publica a acestui ins prin Share dat acestei postari."

Ce intelegem noi de aici:

1) Politistii isi fac meseria pentru ca sunt binevoitori nu pentru ca sunt platiti din bani publici

2) Daca critici institutia, nu meriti protectia statului

3) Cetateanul e obligat sa fie recunoscator. Nerecunoscatorii nu sunt acoperiti de contractul social

4) Selectia de personal la politie merita niste review-uri institutionale serioase. Daca un purtator de cuvant lucreaza la lumina zilei pentru reducerea increderii in stat, e imposibil de estimat ce gandesc aia care n-au printre atributii transparenta, comunicarea si explicatiile"

Coiotu's Vlog

"Iată ce purtător de cuvânt are Poliția! Minunat! De ce dracu să înveți din greșeli și să recunoști că ai greșit când poți să te comporți ca un semințar de la colțul blocului? Cât despre modul în care intervine poliția (FARĂ A GENERALIZA)... să fim serioși. Vreți să discutăm punctual? Cu ce să începem? Cu cei care nu acționează cand vin femei bătute? Cu ăia care ascund un pedofil chiar in sediul poliției? Despre cei care iau șpăgi? Despre cei care oferă protecție ca interlopii? Despre aia care opresc oameni pe stradă fară motiv doar pentru a face mișto de ei? Despre aia care vorbesc ca niste mitocani cu fetele care trec pe lângă ei? Despre cei care lucrează mână în mână cu clanurile interlope? Despre ăia care nu au fost testați de un psiholog și au ajuns să-și omoare familia? Și pot continua! Mult@ V-am povestit despre ăia care sunt beți la muncă? "

Răzvan Chiruță:  "Băi băiatule, nu știu cum să îți spun, dar nu ești la tine pe tarla, să decizi tu pe cine ajută poliția sau când să intervină.
Aveți 600.000 de dosare cu autor necunoscut, purtătorule de cuvânt. De aia nu le rezolvați, că v-ați supărat pe noi sau pentru că sunteți incompetenți și aroganți?

Sau trebuie să ne punem toți în genunchi în fața lui Nașu' Buda, cum văd că se practică pe la voi?

Ovidiu, fă-ți treaba pentru care ești plătit din bani publici sau dacă nu îți convine, pleacă, dragul meu."

Vlad Epurescu: "Băi, in primul rand, nu e feuda ta, mă, Poliția, ca să îmi spui tu mie ce săfac, că nu e firma ta de pază privată. 
În al doilea rând nu uraste nimeni Politia, ci doar slugile si prostii din Politie sunt dispretuiti". 

O altă persoană susține că o astfel de atitudine dăunează Poliției Române: "Atitudinea asta de militian al anilor 50 nu face bine Politiei Romane. Culmea, este exprimata de unul care trebuie sa stie cum comunica, unul care dovedeste insa ca in loc de cuvinte tot la manuirea pulanului i-ar sta mai bine. Asemenea opinii exprimate de cineva platit din bani publici nu fac bine institutiei pe care o reprezinta. Statul roman il plateste pe acest om sa ii apere cetatenii. Iar el, pe banii mei, ai tai, ai nostri, ne da primele 4 litere de pe placuta din cauza careia politia ar trebui sa isi schimbe uniformele din albastru, in maro... ca sa nu se vada imensa rusine in care s-a scufundat. Mi-e ciuda ca dupa 28 de ani bancurile cu militieni se intorc, dar nu in chip de bancuri, ci de adevaruri"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel