Ovidiu Ioanițoaia face dezvăluiri tulburătoare despre Corneliu Vadim Tudor

Cunoscutul jurnalist Ovidiu Ioanițoaia dezvăluie câteva momente tulburătoare din ultimele șase luni de viață ale lui Corneliu Vadim Tudor.

Într-un text postat pe blogul său, Ovidiu Ioanițoaia relatează că Vadim Tudor a refuzat să fie tratat de mediul Adrian Ursulescu, pe motiv că i-a fost frică să facă o coronarografie.

”În urmă cu vreo 6 luni, după o pauză mai lungă, m-a sunat să-mi ofere spre vînzare un volum dedicat lui Nicolae Ceaușescu, celebrul Omagiu. Cerea pe el 20.000 de euro și s-a supărat cînd m-a auzit că, și să am disponibilă suma respectivă, n-aș cheltui-o pe o carte despre Ceaușescu. Mi-a zis că sînt negustor prost, căci cartea își va tripla valoarea în cîțiva ani.

Vezi și: Cele mai haioase momente cu Corneliu Vadim Tudor - VIDEO

Peste alte 3 săptămîni, m-a rugat să-l pun în legătură cu medicul Adrian Ursulescu, chirurgul cardiac din Stuttgart care, intervenind pe cord deschis, mi-a montat două by-pass-uri în 2012. Mi-a zis, cu voce stinsă, că și el suferă de inimă, dar și de diabet, din care cauză ar trebui să se opereze cît mai repede. I-am dat celularul de Germania al doctorului Ursulescu și am așteptat ca Vadim să revină. N-a mai revenit.

Luni seara, după ce s-a răspîndit vestea morții ex-parlamentarului, am vorbit cu doctorul Ursulescu. De-a dreptul șocat, acesta mi-a povestit că Vadim l-a contactat și că el i-a cerut, spre a se lămuri asupra bolii, analizele medicale curente și, mai ales, coronarografia. I-a răspuns că n-a făcut coronarografie și nici nu vrea să facă deoarece îi e frică, teribil de frică! În finalul convorbirii a promis că se mai gîndește, dar n-a mai telefonat niciodată.

Cu toate ale lui, bune și rele, azi oportunist, mîine curajos, azi rebel, mîine servil și invers, Dumnezeu să-l ierte pe Corneliu Vadim Tudor!”, a povestit Ovidiu Ioanițoaia.

Citește și: Gigi Becali dă o veste bună familiei lui Corneliu Vadim Tudor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel