Gigi Becali dă o veste bună familiei lui Corneliu Vadim Tudor

Gigi Becali a anunțat, marți, că este dispus să ofere orice ajutor necesar familiei îndoliate a lui Corneliu Vadim Tudor, care trece prin momentele grele.

Fost aliat şi coleg în Parlamentul European cu Vadim Tudor, Gigi Becali este dispus să uite de momentele tensionate dintre el şi Tribun. Patronul Stelei a anunțat va fi alături de familia lui Vadim Tudor în această perioadă.

"Eu voi merge şi voi vorbi cu familia domnului Vadim. Dacă va fi nevoie orice ajutor, îl voi da. Vadim Tudor era un om mânios de moment, dar era foarte bun, sufletist. Eu, când am fost la temniţă, a fost şi a vizitat-o pe mama. Un gest frumos, nu?

La mine a fost atunci când am fost arestat la Rahova prima dată, când mi-a propus să intru pe liste la România Mare, ca să scap de puşcărie, şi aşa a şi fost. Eram în temniţă şi mi-a propus, a venit cu listele şi atunci pe moment nu am vrut, am zis 'stai să mă mai gândesc'. Era ultima zi şi am acceptat. Atunci mi-a adus o icoană la arest şi m-am făcut frate cu el", a declarat Gigi Becali, la România TV.

Vezi și: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit cea mai mare dorință dinaintea morții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel