Protest 10 august. Ovidiu Grosu, declarații incredibile: Avem dreptul să ucidem

Bogdan Cotigă / 06 aug 2018 / 21:13 Salveaza PDF Comentarii
Mișcare de stradă pentru Kovesi
Descriere foto: Mișcare de stradă pentru Kovesi

Protestatarul Rezist, Ovidiu Grosu, a declarat, într-un interviu la Antena 3, că pe 10 august protestul organizat de diaspora se va lăsa cu sânge și manifestanții vor avea dreptul să ucidă jandarmii. 

Grosu suține că este organizatorul protestului din 10 august al românilor din diaspora. "Nu am vrut să ies în evidență. Flăcări, fum și sânge pe străzi, probabil că așa se va rezolva problema. Nu există altă variantă. România a intrat deja în revoluție. Oricine încearcă să oprească această revoluțe va fi judecat de tribunalul internațional. Eu vorbesc despre revoluție, nu de un protest," a declarat acesta. 

Jandarmii care se opun vor fi uciși 

Ovidiu Grosu susține că are dreptul să ucidă dacă forțele de ordine se vor opune revoluției. "Orice jandarm care ni se opune va fi judecat dacă mai ajunge acolo, pentru că avem dreptul să îl ucidem. Din punct de vedere juridic, dacă ai de a face cu structuri criminale, ai voie. Eu am dreptul să îi iau viața, să îi iau pistolul și să îl împușc în cap dacă se opune. Îmi susțin aceste afirmații", a declarat Grosu. 

Vineri, 10 august, are loc un protest în Piața Victoriei unde sunt așteptați românii din diaspora.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25