Șova: Candidatura lui Antonescu nu e poveste încheiată

Dan Șova a nominalizat candidații Dreptei care ar putea pune probleme social-democraților la alegerile prezidențiale. Vicepreședintele PSD nu crede că povestea candidaturii lui Crin Antonescu la prezidențiale s-a încheiat.

Cum vedeți bătălia politică cu partidele de dreapta? Luați în calcul posibilitatea ca un candidat comun al dreptei să ridice probleme PSD-ului?”, a fost întrebat Dan Șova, într-un interviu acordat pentru Agerpres.

„E o chestiune de seriozitate politică. Orice candidat, în primul rând orice candidat care intră în turul doi este un candidat redutabil. În al doilea rând cred că dreapta ridică probabil câțiva candidați serioși și mă refer la Klaus Iohannis, mă refer la Crin Antonescu.

Eu nu cred că povestea candidaturii lui Crin Antonescu este o poveste încheiată, mă refer și la Mihai-Răzvan Ungureanu. Cel puțin aceștia trei sunt trei candidați serioși. Ceilalți candidați nu trebuie ignorați, dar cred că au mai puține șanse.

Dar unul din aceștia trei pe care eu i-am enumerat acum am convingerea că poate pătrunde în turul doi. Și firește că trebuie luat și tratat cu toată seriozitatea ca atare. Eu, personal, nu cred că la prezidențiale va fi o luptă ușoară, cred că va fi o luptă foarte strânsă. Am convingerea că vom câștiga, dar, de asemenea, am convingerea că vom câștiga la un scor strâns”, a răspuns viitorul purtător de cuvânt al PSD.

Vezi și: Ponta anunță revenirea lui Șova. Vicele PSD: Am un regret

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel