Ponta nu exclude revenirea lui Șova în guvern

Vicepreședintele PSD Dan Șova mărturisește că nu ar fi plecat "în ruptul capului" de la Ministerul Transporturilor dacă nu era campanie electorală anul acesta, în timp ce premierul Victor Ponta spune că Șova ar putea reveni în guvern după scrutinul din noiembrie.

"Am fost mulțumit de activitatea sa (lui Dan Șova - n.r) ca ministru al Transporturilor, dar în urma unei discuții pe care am avut-o, dl Șova vrea să se implice mult mai mult în partea de comunicare politică de campanie electorală. Va fi purtătorul de cuvânt al PSD, imediat după prima ședință a conducerii, și, după noiembrie, cu siguranță poate să revină ca membru al Cabinetului", a declarat Victor Ponta, marți, la întoarcerea din Israel.

În cadrul unui interviu acordat Agerpres, Dan Șova a spus că are un regret legat de plecarea sa de la Transporturi. Totodată, social-democratul a declarat că scopul său este ca premierul Ponta să devină președinte.

În ipoteza în care președintele Ponta își va manifesta intenția de a candida, și eu am convingerea că el va fi candidatul, nu cred că își va mai depune cineva candidatura ca să trebuiască să mai facem și o procedură internă. În acest moment, în PSD, toți ne dorim ca Victor Ponta să candideze și nu cred că cineva și-ar putea pune problema unei competiții reale cu premierul, a afirmat Șova.

Ponta îl aduce din nou pe Ioan Rus în Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel