OUG Toader. Niels Schnecker: Să ne liniștim. E doar o problemă de comunicare

Niels Schnecker
Niels Schnecker

OUG Toader. Analistul politic Niels Schnecker a comentat la România TV declarația ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind ordonanța de urgență care i-ar oferi posibilitatea oricărui condamnat ce are convingerea că hotărârea a fost bazată pe protocoale secrete sau interceptări ilegale dreptul să ceară verificarea dosarului.

OUG Toader. Niels Schnecker este de părere că nu va exista nicio ordonanță de urgență.

Eu zic să ne liniștim. Problema este de comunicare aici. Nu există niciun fel de ordonanță, niciun proiect. Este cineva care are o idee. Problema de comunicare este că un ministru poate să aibă foarte multe idei, doar că trebuie să le discute numai cu consilierii săi până în momentul în care devin propuneri oficiale ale instituției. Atunci când un ministru se duce în fața media și spune: Nu poți să faci asta pentru că se creează panică totală de toate părțile. Unii care vor să îl vadă pe Tudorel Toader căzând pe scări și alții care vor să îl ia în brațe, să îl pupe și deja se văd cu revizuirea în brațe, se văd scăpați de pușcărie

Îl știm pe Tudorel Toader ca fiind genul de om căruia îi place să arunce niște nave. De exemplu, cum a fost și cu procurorul general în care a zis: Toți, la un moment dat, ajungem să fim analizați., a declarat Niels Schnecker la România TV.

Vezi și: Protocoale secrete. Toader, OUG pe masa lui Dăncilă: Va da posibilitatea oricărui condamnat...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel