OUG care modifică Legea privind transportul în regim de taxi

Guvernul ar putea discuta în şedinţa de miercuri o ordonanţă de urgenţă pentru suspendarea unei dispoziţii din Legea privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, precum şi pentru stabilirea unor măsuri privind aplicarea în domeniul transportului cu metroul a prevederilor unui regulament european.

Potrivit unui comunicat al Executivului, tot miercuri, Executivul ar putea decide acordarea cetăţeniei române handbalistei din Ucraina Dumansca Iulia (Yulyia).

În dezbaterea Guvernului se va mai afla un proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei educaţiei şi formării profesionale din România pentru perioada 2016-2020 şi un memorandum referitor la aprobarea conţinutului Programului de convergenţă 2016-2019.

Pe ordinea de zi a şedinţei se regăseşte de asemenea un Memorandum privind aprobarea calendarului de măsuri necesare îmbunătăţirii condiţiilor de detenţie şi a sistemului de probaţiune, elaborat în temeiul Memorandumului aprobat de Guvern la data de 19 ianuarie anul acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel