OTV a obţinut anularea deciziei CNA de înjumătăţire a licenţei până pe 29 mai

Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia CNA prin care licenţa audiovizuală a OTV a fost înjumătăţită până la data de 29 mai, a declarat miercuri pentru Mediafax avocatul OTV Cătălin Fenechiu.

Potrivit avocatului OTV, Curtea de Apel Bucureşti a dispus anularea deciziei CNA numărul 196 din 24 aprilie, prin care Consiliul redusese pentru a treia oară licenţa televiziunii, până la data de 29 mai 2012.

 "Astăzi, la ora 16.00, instanţa s-a pronunţat şi a anulat cea de-a treia decizie a CNA", a spus Cătălin Fenechiu. El a precizat că instanţa a decis şi suspendarea acestei decizii a CNA până când se va judeca recursul.

 Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că CNA va face recurs la decizia Curţii de Apel Bucureşti.

 "Aşteptăm motivarea instanţei pentru a face recurs", a spus Popescu.

 Decizia de miercuri a instanţei vine după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, în 11 mai, şi solicitarea OTV de suspendare a primei decizii a CNA de înjumătăţire a licenţei televiziunii lui Dan Diaconescu, până la data de 28 septembrie 2012, după cum a declarat la momentul respectiv avocatul Cătălin Fenechiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel