Otopeniul Vesel 2017. Concurs cu premii

În perioada 9-11 iunie 2017 are loc cea de-a treia ediție a Festivalului de Umor “Otopeniul Vesel”.

Evenimentul organizat de Asociația Culturală "Mileniul III", Primăria Orașului Otopeni și Centrul Cultural "Ion Manu" se desfășoară pe două secțiuni: Stand-up comedy și Improvizație. Concursul se adresează atât actorilor profesioniști cât și amatori, iar valoarea totală a premiilor este de 18.000 lei. Înscrierile la secțiunea de concurs a festivalului sunt gratuite, dar limitate și au loc până pe 31 mai 2017.

Președintele de onoare al juriului va fi scriitorul, dramaturgul și umoristul Cornel Udrea, lui i se vor alătura Viorel Gaiță, Ovidiu Ianu și Marian Ghenea (directorul Centrului Cultural Ion Manu din Otopeni). Prezentatorul festivalului este actorul Marius Florea Vizante.

Programul festivalului va fi completat în fiecare seară cu un spectacol de comedie invitat, după cum urmează: vineri 9 iunie 2017, ora 20.00, „One man show" Radu Gheorghe, sâmbată 10 iunie ora 20.00, „Spectacol de umor" susținut de grupul Distractis, iar duminică ora 21.00, un spectacol de pantomima, susținut de un invitat surpriză, venit din străinatate, laureat al multor Festivaluri internationale de umor.

Foto: Gulia production

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel