OSDO: Bombardamente puternice asupra orașului Alep

Avioane siriene sau ruse au bombardat luni orașul sirian Alep și sate din apropiere, a informat luni Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), după anunțul armatei siriene privind încetarea armistițiului de șapte zile convenit de SUA și Rusia, transmite Reuters.

Bombardamentele au lovit zone controlate de rebeli în centrul orașului Alep și în sate situate la vest de această localitate, a indicat OSDO, precizând că există morți și răniți, scrie Agerpres.

Potrivit Reuters, nu este clar dacă avioanele aparțineau forțelor siriene sau celor ruse.

'De la ora 18.00 (15.00 GMT) și până acum, au fost bombardamente puternice, cu toate tipurile de armamente în Alep', a declarat pentru Reuters Zakaria Malahifji, un responsabil al grupării rebele Fastaqim, cu baza în Alep.

Armata siriană a anunțat luni că este pregătită să continue lupta împotriva 'grupărilor teroriste' — termen desemnându-i pe insurgenți—, chiar dacă oficiali americani și ruși s-au întâlnit pentru a încerca prelungirea încetării focului. La rândul lor, rebelii au declarat că se pregătesc pentru reluarea confruntărilor.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel