Oscar Pistorius, nevoit să trăiască cu propria conștiință, spune tatăl Reevei

steenkamp
steenkamp

Tatăl tinerei Reeva Steenkamp, ucisă de Oscar Pistorius, a declarat, sâmbătă, într-un interviu acordat pentru ziarul Beel, că atletul paralimpic sud-african va fi nevoit sa "trăiască cu propria conștiință", dacă nu a ucis-o pe fiica sa dintr-o greșeală, relatează BBC.

Barry Steenkamp, tatăl tinerei ucise pe 14 februarie de Osdcar Pistorius, spune că cel care i-a ucis fiica "trebuie să sufere", dacă versiunea atletului nu este adevărată.

"În cazul în care nu s-a întâmplat cum spune el, trebuie să sufere și va suferi. Nu contează câți bani are sau cât de bună este echipa lui de avocați, va trebui să trăiască cu propria conștiință", a spus Barry Steenkamp, la o zi după ce Pistorius a fost eliberat pe cauțiune înainte procesului.

"Însă dacă spune adevărul, poate într-o zi îl voi ierta", a adăugat el.

Și mama tinerei Reeva Steenkamp vrea să se descopere adevărul în legătură cu moartea fiicei sale.

Oscar Pistorius a fost eliberat vineri, după opt zile în arestul poliției, după ce a plătit o cauțiunea în valoare de 85.000 euro. Judecătorul sud-african Desmond Nair a decis ca multiplul campion paralimpic să aștepte judecarea procesului în libertate.

"Am ajuns la concluzia că acuzatul a prezentat un dosar ce permite eliberarea sa pe cauţiune", a spus judecătorul, după ce a detaliat timp de două ore argumentele apărării şi pe cele ale acuzării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel