OSCAR 2021. Actrița Zendaya, bijuterii de peste 6 milioane de dolari pe covorul roșu- GALERIE FOTO

Tânăra actriță Zendaya a strălucit pe covorul roșu. Aceasta a purtat bijuterii în valoare de peste 6 milioane de dolari.

Zendaya, una dintre cele mai elegante apariţii

În parcursul său până în holul istoricei gări Union Station din Los Angeles, unul dintre sediile galei, Zendaya a demonstrat că nu este superstiţioasă şi a purtat o îndrăzneaţă rochie galbenă, pe care a accesorizat-o cu un impresionat colier Bulgari, firma italiană de bijuterii a cărei muză este tânara protagonistă a serialului "Euphoria", potrivit EFE, citată de Agerpres.

Colierul este unicat al colecţiei de Bijuterii de Luxa 2021 pe care celebra marcă italiană o va lansa vara aceasta. Colierul este transformabil, deoarece este format din mai multe şiraguri de diamante, legate printr-o broşă centrală.

Tânăra actriţă şi-a completat ţinuta cu o pereche de cercei bătuţi în diamante, o brăţară şi mai multe inele din aceste pietre preţioase: în total 183.3 de carate, având o valoare estimată la peste 6 milioane de dolari (5 milioane de euro). Actriţa, simbol al generaţiei Z, a atras toate privirile pe covorul roşu, fiind considerată una dintre apariţiile cele mai elegante la cea de-a 93-a ediţie a premiilor Oscar.

Laura Pausini, nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original

Cântăreaţa italiană Laura Pausini, care a participat pentru prima oară la o gală a premiilor Oscar, a strălucit de asemenea într-o rochie sobră neagră, la care a asortat bijuterii semnate, de asemenea, de casa Bulgari.

Laura Pausini a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original cu "Io si" de pe coloana sonoră a filmului "La vita davanti a sé" şi, deşi nu a plecat acasă cu preţioasa statuetă, ea a afişat un look câştigător cu o pereche de cercei din platină cu smaralde octogonale şi diamante şi un inel cu montură de diamante având în centru un smarald.

Impresionantă într-o ţinută roşie, actriţa Reese Witherspoon a mizat de asemenea pe casa de bijuterii Bulgari şi a combinat un impresionant colier din rubine, diamante şi perle, estimat la peste 3 milioane de dolari, cu o brăţară din colecţia 2020.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Law Roach (@luxurylaw)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel