OSCAR 2017, Lista filmelor câștigătoare. Casey Affleck, cel mai bun actor

Cea de-a 89-a ediție a ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar are loc la Dolby Theatre din Hollywood, California. Ceremonia este organizată de Academia Americană de Film, organizație profesională onorifică, alcătuită din peste 6.000 de artiști și tehnicieni din lumea cinematografiei, scrie Agerpres.

Casey Affleck a câștigat premiul pentru cel mai bun actor

Casey Affleck a câștigat duminică seară, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din "Manchester by the Sea", în cadrul celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film.

Justin Hurwitz, compozitorul muzicii din "La La Land", câștigă două statuete

Justin Hurwitz a câștigat duminică seară, la Los Angeles, două Oscaruri, unul pentru cea mai bună coloană sonoră și celălalt pentru cel mai bun cântec original. 

Damien Chazelle ("La La Land") primește premiul pentru cel mai bun regizor

Damien Chazelle ("La La Land") a primit duminică, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun regizor, în cadrul galei celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film. 

CITEȘTE ȘI   AVAMPREMIERĂ NOAPTEA STARURILOR

"Moonlight" — premiu pentru cel mai bun scenariu adaptat

Filmul "Moonlight" a primit duminică, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, în cadrul celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film. Scenariul este scris de Barry Jenkins, după o povestire de Tarell Alvin McCraney. 

 "Manchester by the Sea" a primit premiul pentru cel mai bun scenariu original

Filmul "Manchester by the Sea" a primit, duminică, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original, în cadrul celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film. 

"Zootopia" câștigă premiul pentru cel mai bun film de animație

"Zootopia" a primit, duminică seară, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație, în cadrul celei de 89-a ediții a galei premiilor Academiei americane de film. 

La această categorie au mai fost nominalizate animațiile "Kubo and the Two Strings", "Moana", "The Red Turtle" și "My Life as a Zucchini".

"The Salesman", desemnat cel mai bun film străin

"The Salesman", o coproducție Iran-Franța, a primit, duminică, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, în cadrul celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film. 

Viola Davis, premiată pentru cel mai bun rol secundar feminin

Viola Davis a primit, duminică seară, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin pentru rolul din producția "Fences", regizată de Denzel Washington. 

"O.J.: Made in America", desemnat cel mai bun film documentar

Filmul "O.J.: Made in America" a obținut, duminică seară, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun documentar, în cadrul celei de a 89-a ediții a galei Oscarurilor. 

Mahershala Ali a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar

Actorul Mahershala Ali a primit, duminică seară, în cadrul celei de a 89-a gale a Oscarurilor, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea din filmul "Moonlight". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel