Ornamente de Crăciun în formă de lenjerie intimă și Pinocchio, în localități din Dolj

Foto: romaniatv.net
Foto: romaniatv.net

Decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă din mai multe localități din județul Dolj stârnesc râsul localnicilor și turiștilor. 

În mai multe localităţi din județul Dolj, decoraţiunile de sărbători stârnesc râsul: în comuna Podari au formă de lenjerie intimă, iar în Galicea Mare, Moș Crăciun are față de Pinocchio. Ornamentele sunt plătite din bani publici, scrie Mediafax. 

În mai multe localităţi din județul Dolj, primarii au vrut să alunge monotonia pandemiei cu ornamente cât mai colorate, doar că le-a cam lipsit imaginaţia, iar pe localnici îi apucă râsul când se uită pe străzi.

Moșul care seamănă cu Pinocchio

În comuna Galicea Mare, de exemplu, piesa de rezistenţă este un Moş Crăciun impunător. Însă Moşu’ seamănă mai degrabă cu un Pinocchio, care duce un sac colorat în steagul Uniunii Europene. Şi mai are un cusur: când se întrerupe curentul electric, Moş Crăciun dispare din peisaj.

Apoi, la 10 kilometri de Craiova, în comuna Podari, ornamentele dau frâu liber imaginaţiei localnicilor. Unii dintre locuitori nu prea înţeleg ce reprezintă ornamentele și spun că seamănă cu lenjeria intimă.

Câți bani s-au cheltuit 

Primarul a cheltuit, anul acesta, aproape 38.000 de lei pentru câteva decoraţiuni luminoase, pentru montatul acestora şi reparaţia celor vechi.

Pentru montatul decoraţiunilor, primăria din Galicea Mare a scos din vistierie 13.450 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel