Orfan BĂTUT de polițiști. Mircea Badea: ”Nu e chiar singur pe lume, E CU MINE. Să nu-l mai bată!”

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre cazul unui băiat orfan, cu o poveste de viață extrem de tristă, pe care-l bat polițiștii. Realizatorul a subliniat că dacă polițiștii îl cred singur pe lume, ar trebui să afle că el o să facă totul pentru acest băiat dacă-l vor mai bate polițiștii o dată. 

”M-a căutat la Radio ZU un băiat. Îl știi pe băiatul ăla care ne așteaptă pe noi din când în când aici, la ieșire, care a fost cu noi și la plimbarea de la Cotroceni? E un băiat orfan, i-au murit părinții, are o problemă de vorbire, în sensul de dicție, dar nu altă problemă. E un om foarte bun, care a trecut prin lucruri îngrozitoare, a fost și bolnav, bine că s-a vindecat. Îl cheamă Bogdan Bujoreanu și-l bat niște polițiști. Și eu aș face un apel către polițiști. Poate ei au senzația că e singur pe lume. E singur pe lume, dar nu chiar singur pe lume, e cu mine și să nu-l mai bată pe Bogdan Bujoreanu polițiștii, să aibă și ei altă treabă că, dacă-l mai bat o dată, o să am și eu treabă. Nu există nimic din ce mi-aș imagina că pot face și n-o să fac pentru acest băiat, pe căi, desigur, legale” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Reacția lui Gâdea

Mihai Gâdea a subliniat că nu e nevoie să se întâmple a doua oară, ”dacă putem avea niște probe că s-a întâmplat o dată, îi putem da în judecată”.

”Nu se poate așa ceva. Are o poveste de viață. A trecut prin iad și, dacă-l vedeți, e mai bine îmbrăcat ca noi, mereu curat, spălat, apretat, e un om extraordinar” a mai precizat Mihai Gâdea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel