Oreste, primele declarații după ce a fost audiat: Ne vom întâlni în instanță

Oreste Teodorescu
Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu, după ce a fost audiat, luni, 16 iulie, în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri", a oferit presei primele declarații.

"Am fost chemat prin citație pe data de 12 iulie în calitate de martor. Nu am putut să vin atunci pentru că, până ieri, am fost într-o tabără în Delta Dunării. Nu am nicio legătură cu niciuna dintre persoanele implicate în acest caz. Nu am relații nici personale, nici sociale, de prietenie cu persoanele publice chemate în acest caz, cu excepția lui Răzvan Ciobanu, pe care l-am avut invitat la Noaptea târziu în 2000", a spus Oreste Teodorescu.

"Ne vom întâlni în instanță"

"Am să mă adresez, prin dreptul meu legal, în instanță, dând în judecată pe absolut toți cei care au transmis în spațiul public o minciună menită să mă compromită. Nu știu cum au apărut în spațiul public. Declarația mea, când va deveni publică în dosar, o veți găsi acolo. (...) Toate informațiile care au fost vehiculate în spațiul public sunt precizate ca surse, surse judiciare din dosar, surse DIICOT. Dacă procurorul și ofițerii judiciari afirmă oficial că nu au făcut în spațiul public niciun comentariu cu privire la persoana mea și totuși de trei zile o anumită parte a presei mă plasează ca traficant, nenorocit. (...) Repet: nu am nicio legătură cu acest caz. Nu cunosc persoanele implicate. Nu am consumat, nu consum, nu cumpăr droguri", a zis Oreste, luni, în fața jurnaliștilor.

"Eu nu cred că sunt coincidențe. (...) Ne vom întâlni în instanță. (...) Participarea mea în acest caz a luat sfârșit odată cu audierea de astăzi", a subliniat Oreste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel