Oreste, interzis la Realitatea TV. Cozmin Gușă, despre decizia televiziunii

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, a explicat motivul pentru care Oreste Teodorescu nu va mai apărea la postul de televiziune.

Cozmin Gușă a afirmat că Oreste Teodorescu nu va mai apărea la Realitatea TV din cauza unor probleme pe care le-ar avea, potrivit conducerii editoriale.

Mi-a dat și mie mesaj în care se prefăcea panicat legat de ceea ce i s-a întâmplat. Directorul executiv, Eduard Pastia, i-a anunțat pe Rareș și pe producătorul lui, în urmă cu 10 zile, că sunt probleme cu doi dintre invitații lui: Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu, iar până nu se lămurește conducerea editorială de această speță, să nu îi mai invite în emisiune, să iasă de pe sticlă.

Nu este o noutate la noi. De exemplu, când Claudiu Popa a avut probleme, nu a mai apărut pe ecran conform deciziei editoriale până când s-au lămurit lucrurile.

Cei din conducerea editorială mi-au spus că problemele legate de cei doi sunt legate de folosirea brandului Realitatea în interes personal, respectiv de un comportament nepotrivit față de colegi., a mărturisit Cozmin Gușă pentru evz.ro.

Vezi și: Oreste: Am fost interzis la Realitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel