Oreste, chemat la DIICOT: O făcătură

Oreste Teodorescu
Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu a fost chemat la DIICOT ca martor într-un dosar de trafic de droguri, însă acesta a declarat la Realitatea TV că a aflat acest lucru despre propria persoană de pe Internet. 

Oreste s-a declarat a fi victima unei metode de compromitere pentru că a aflat din presă că a fost chemat în dosarul în care sunt audiate și câteva vedete din lumea modei. "Este o făcătură. Eu nu știu ce se află în dosar. Eu am citit pe un site. M-a sunat un domn care nu s-a prezentat și mi-a spus că am fost chemat la DIICOT luni. Nu știu la ce să referă. Eu am mai trăit odată pe propria piele această metodă de compromitere și e o vrăjeală", a declarat revoltat realizatorul TV. Oreste a postat și un mesaj plin de năduf pe Facebook.

"Hai ca au pitrocit-o mult...În 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Năstase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat că am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedientă a titrat atunci că sunt locotentul lui Nuțu Camataru... evident ca era o făcătură ordinara menită să mă compromită. Astăzi, Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publică mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploiești să văd despre ce este vorba !

Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără milă! Fără prizonieri ! ca să citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale !", a scris Oreste.

Dosar de trafic și consum de droguri

Mai multe vedete au fost astăzi audiate de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc. Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații se numără Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, un membru al Direcției 5, Elis Armeanca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel