Ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat din Vâlcea care şi-ar fi lovit soţia

Un ordin de protecţie provizoriu, al doilea în ultimele două zile, a fost emis de poliţiştii vâlceni împotriva unui bărbat de 40 de ani din oraşul Băile Olăneşti care şi-ar fi agresat fizic soţia, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cătălin Udrea, a precizat că femeia a sunat miercuri noaptea la poliţie şi a anunţat că soţul ei ar fi lovit-o peste faţă în urma unei dispute pe care a avut-o cu acesta.

"În noaptea de 10 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băile Olăneşti au fost sesizaţi telefonic de o femeie de 51 de ani, din oraş, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soţul ei. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii, bărbatul de 40 de ani ar fi lovit-o pe femeie în zona feţei, provocându-i leziuni. Femeia nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale", a spus reprezentantul IPJ Vâlcea. 

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru violenţă în familie, l-au evacuat temporar din casă şi i-au pus interdicţia să se apropie la mai puţin de 50 metri de de soţia lui, de locuinţa comună sau locul de muncă al acesteia. 

Miercuri, poliţiştii vâlceni au mai emis un ordin de protecţie împotriva unui bărbat de 51 de ani din comuna Scundu, reclamat de concubină că ar fi bătut-o. Vâlcea se numără printre judeţele cu cele mai multe astfel de intervenţii pentru protecţia victimelor violenţei domestice, având 107 restricţii provizorii emise în primele şase luni ale acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel