Ordin de protecție pentru un tânăr care și-a agresat mama

Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES

Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu în cazul unui tânăr din Teleorman care şi-a agresat mama.

Un ordin de protecţie provizoriu a fost emis pe numele unui tânăr în vârstă de 24 de ani, după ce, pe fondul consumului de alcool, acesta şi-a agresat mama, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Poliţiştii din Roşiorii de Vede au fost sesizaţi la 112 de către o femeie din comuna Vedea, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că are o altercaţie cu fiul său şi o ameninţă cu moartea.

În timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fiul femeii, un tânăr în vârstă de 24 de ani, şi-a lovit mama cu pumnii şi picioarele şi i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă.

Întrucât tânărul a continuat să se manifeste violent şi după sosirea poliţiştilor, aceştia au fost nevoiţi să-l imobilizeze, conducându-l ulterior la secţia de poliţie.

În urma verificărilor efectuate şi după completarea formularului de evaluare a riscului, poliţiştii aflaţi la faţa locului au decis că se impune emiterea un ordin de protecţie provizoriu pe numele agresorului, bărbatul fiind obligat să părăsească locuinţa comună.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin Parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel