Incidente protest. Orban, reacţie: Voi cere colegilor din Comisiile de apărare audierea ministrului de Interne şi a şefilor Jandarmeriei

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban anunţă că va solicita liberalilor din Comisiile de apărare ale Parlamentului audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefilor Jandarmeriei.

Ludovic Orban, îi acuză pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi "camarila sa" că au transformat instituţiile statului în instrumente de represiune şi anunţă că va solicita liberalilor din Comisiile de apărare ale Parlamentului audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefilor Jandarmeriei şi constituirea unei comisii de anchetă. 

"Îi acuz pe Liviu Dragnea şi camarila sa de transformarea instituţiilor statului in instrumente de represiune folosite împotriva manifestanţilor paşnici. Jandarmeria şi instigatori infiltraţi printre manifestanţi, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare şi compromitere a protestatarilor civilizaţi.

Voi solicita colegilor din Comisiile de Apărare de la Senat şi Camera Deputaţilor audierea ministrului de Interne şi a şefilor Jandarmeriei şi chiar constituirea unei Comisii de anchetă pentru a afla dedesubturile acestor abuzuri", a scris Orban, vineri, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel