Orban vrea sesiune de URGENȚĂ a Parlamentului

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a solicitat, miercuri, convocarea unei sesiuni extraordinare de urgenţă a Parlamentului în care să se discute despre amendarea sau abrogarea legii recursului compensatoriu.

„Datorită gravităţii situaţiei, nu putem aştepta săptămâni să se găsească o soluţie pentru problema provocată de actualul Guvern. (...) Solicităm convocarea de urgenţă a unei sesiuni parlamentare extraordinare. Adresez către preşedinţii celor Camere - nu către domnul Dragnea şi cu domnul Tăriceanu, care sunt în concediu, dar şi-au delegat atribuţiile de preşedinte către domnul Iordache şi domnul Manda - solicitarea să convoace sesiune parlamentară extraordinară de urgenţă în care să fie amendată această lege, fie să fie împiedicată eliberarea infractorilor care au comis infracţiuni cu violenţă, omoruri, violuri, tâlhării şi alte categorii, infracţiuni, fie chiar abrogarea în integralitate a acestei legi privind regimul compensatoriu”, a spus Orban într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL transmite Guvernului să prezinte măsurile pe care le ia pentru întărirea serviciului de probaţiune şi pentru asigurarea de către acest serviciu a urmăririi celor eliberaţi din închisori, dar şi a tuturor celorlalte atribuţii pe care le au cei din serviciul de probaţiune.  

VEZI ȘI:

Isărescu, OUT. Un deputat a răbufnit: AJUNGE!

Adrian Năstase, culise: Lucruri care s-au petrecut și pe care nu le știți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel