EXCLUSIV  Orban, șah-mat la Antonescu? Semnal puternic: Voi merge înainte

CRIN ANTONESCU
CRIN ANTONESCU

Liberalul Crin Antonescu a declarat, pentru DC News, că, în ciuda speculațiilor apărute în presă în ultimele zile, nu a simțit nicio adversitate din partea liderului PNL Ludovic Orban în ceea ce privește participarea sa la alegerile europarlamentare, dar că își dorește în 2019 ca PNL să devină o alternativă politică solidă și viabilă. 

Presa a speculat, în ultima perioadă, că președintele PNL nu l-ar dori pe Crin Antonescu între primii pe lista candidaților la alegerile europarlamentare din primăvară. "Tot ce pot spune este că eu nu am niciun fel de semnal că domnul Orban nu ar dori prezența mea în lista de candidați pentru europarlamentare. Am discutat cu dumnealui și suntem în așteptarea rezultatelor unui sondaj de opinie. După ce vom afla aceste rezultate, vor începe discuțiile pentru alcătuirea listei după Anul Nou. Adică voi merge înainte, până la proba contrarie", ne-a spus Crin Antonescu.  

Ce își dorește pentru România, în noul an


"Îmi doresc pentru România o limpezire a scenei politice. Îmi doresc ca toate bătăliile politice, adică alegerile europarlamentare și cele prezidențiale să fie decise strict democratic, prin decizia cetățenilor. Personal, îmi doresc ca PNL să crească în conținutul mesajului său de partid de drepta. România, dar și Europa au nevoie de partide de dreapta autentice pentru că există valori pe care, din punctul meu de vedere, doar dreapta le poate apăra. La noi este vorba și despre construirea unei alternative viabile și solide la actuala majoritate în perspectiva alegerilor parlamentare din 2020", a adăugat liberalul.  

VEZI ȘI:

Crin Antonescu, despre legătura cu statul paralel: Nu pot spune că m-au iubit, dar...

Ludovic Orban, acuzații din PSD: Femeile liberale, victimele sale


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel