Orban, replică după ce Ponta a spus că-și depune mandatul, cu o condiție

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban spune că propunerea lansată de premierul Victor Ponta l-a DC News, de a-și depune mandatul doar dacă președintele Klaus Iohannis va numi un prim-ministru din actuala majoritate, este o "obrăznicie".

"Îl aștept să-și depună mandatul fără alte conditii. Mi se pare o obrăznicie să solicite să fie desemnat un premier din PSD. E o cacealma. Ponta se leagă cu lanțuri de scaunul de la Palatul Victoria", a declarat Orban, vineri, pentru DC News.

Victor Ponta a declarat vineri că și-ar depune mandatul de prim-ministru dacă ar avea "garanția" că președintele Traian Băsescu sau, după 22 decembrie, președintele ales Klaus Iohannis, numește un șef al Guvernului din actuala coaliție.

"De ce să se angajeze Iohannis că nu va numi un premier de acolo? Cum să discutăm așa ceva cu Ponta? Cine mai are încredere în dl Ponta?  După câte nenorociri au spus el și lătrăii lui despre Iohannis, câte calomnii au lansat la adresa lui, mi se pare nerușinare să-ți arăți disponibiltatea de a dialoga", a spus Orban, care a arătat că dialogul Ponta-Iohannis va păstra cadrul instituțional.

Victor Ponta: Mi-aș depune mandatul de prim-ministru, dacă Klaus Iohannis...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel