Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că obiectivul principal al liberalilor este să înlăture de la putere actuala coaliție de guvernare. Totodată, liderul PNL spune ceea ce ar schimba în România dacă partidul său ar ajunge la putere.

Obiectivul PNL este de a pune punct acestei guvernări toxice pentru România cât mai repede posibil. Este clar că majoritatea guvernamentală s-a șubrezit și continuă să se șubrezească. Foarte mulți parlamentari nu mai suportă să fie reprezentați de acest Guvern pentru că este o rușine astăzi să spui că îl sprijini pe Dragnea, Tăriceanu. Este un Guvern foarte slab, plin de habarniști, de oameni care de fapt nici nu conduc ei. Toate ministerele sunt haos. Nimeni nu ascultă de nimeni. Este o situație de o asemenea dezintegrare a capacității României cum nu a existat niciodată. 

Ce ar schimba dacă ar ajunge la guvernare

Avem atât de multe lucruri de schimbat. Câteva lucruri simple. În loc să promitem amnistie fiscală, le vom acorda bonificații pentru cei care își plătesc taxele și impozitele la timp. Acum se dau vouchere de vacanță doar în sistemul public. Noi nu o să obligăm patronii, dar le asigurăm o facilitate astfel încât și angajații din mediul privat să beneficieze de vouchere.

O să ne consultăm astfel încât să vedem cum putem face încât contribuția fiscală să fie plătită de angajat, a explicat Ludovic Orban, prezent în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.  

Vezi și: Orban, după consultările de la Cotroceni: Susținem acest referendum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel