Orban, după consultările de la Cotroceni: Susținem acest referendum

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban, președinte PNL, a făcut scurte declarații după consultările de la Cotroceni vizavi de referendumul pe tema justiției.

PNL este alături de preşedintele României şi susţine cu toată forţa reuşita referendumului, a declarat, joi, liderul partidului, Ludovic Orban.

”Asaltul infractorilor asupra independenţei Justiţiei trebuie să înceteze. Trebuie corectate toate stricăciunile provocate de majoritatea PSD-ALDE asupra funcţionării normale a unei Justiţii într-o societate democratică. PNL este alături de preşedintele României şi va susţine cu toată forţa reuşita acestui referendum”, a afirmat Orban, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema situaţiei din Justiţie.

”Trebuie corectate toate stricăciunile făcute de PSD-ALDE. PNL e alături de președintele României. Nu mai este permisă emiterea ordonanțelor de urgență”, a zis Ludovic Orban.

Delegaţia PNL formată din Ludovic Orban, Raluca Turcan, Florin Cîţu, Ioan Cupşa şi Dan Vâlceanu a participat joi la discuţiile cu şeful statului pe tema justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a iniţiat consultări cu partidele parlamentare pe tema situaţiei din justiţie, joi fiind invitate delegaţiile PNL, USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor. PSD şi ALDE sunt aşteptate vineri, la Cotroceni, dar ALDE a anunţat că nu participă la discuţii. Liviu Dragnea a anunțat că el nu va merge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel