Orban, petrecere la Parlament. Gâdea: ”Repetă figura din 2020!” Cîțu, primul mesaj

A fost petrecere, marți, în Parlament, de ziua lui Ludovic Orban!

Marți a fost ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a împlinit vârsta de 58 de ani. Mai multe persoane au participat la aniversare, fără să poarte mască, potrivit unor imagini făcute publice de Antena 3.

„Știrea acestei ore este legată de Ludovic Orban”, a zis Mihai Gâdea. „Toată lumea își aduce aminte ce a făcut anul trecut de ziua sa. A plătit amendă, a venit în fața țării, s-a spășit, a spus că îi pare rău. În biroul său de premier, cu un pahar de bere, de șampanie, fără mască... Nimeni nu avea voie să petreacă în România. Ludovic Orban și tot Guvernul său aveau voie însă să facă acest lucru (n.r. cu referire la momentul de anul trecut). Scandalul a fost mare!

În această seară, repetă figura! 

Mascații, de exemplu, au venit la petrecerile unor copii, amenzi foarte mari pentru faptul că acolo erau mai multe persoane decât ar fi trebuit legal. 

În această seară, Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului, dă o nouă petrecere de ziua sa. Mâncare de la cel mai scump restaurant din București, sticle de șampanie pe masă, nimeni nu poartă mască, în condițiile în care restricțiile s-ar ridica de la 1 iunie. Nu este 1 iunie, iar zilele trecute, repet, mascații au spart petreceri private pentru faptul că erau mai mulți!”, a spus Mihai Gâdea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

2. -imagine fara descriere- (petrecere_ziua_lui_orban_captura_antena3_19539000.jpg)

Cîțu, primul mesaj

Întrebat despre această situație, premierul Florin Cîțu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea lui Ludovic Orban.

„Nu am văzut. Vă dați seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu știu ce imagini aveți”, a spus premierul.

Întrebat, în continuare, dacă a fost invitat la ziua lui Orban, Florin Cîțu a spus că el a fost la ședința coaliției.

Este a doua oară când la petrecerea lui Ludovic Orban participă persoane fără mască, prima dată fiind anul trecut. Atunci era premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel