Orban, moţiune: Liberalii vor ieşi în stradă

Liberalii vor organiza o acţiune de protest la Parlament în cursul zilei de joi.

Liberalii vor organiza o acţiune de protest la Parlament în cursul zilei de joi când se va citi şi supune votului moţiunea de cenzură, a anunţat miercuri preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a adăugat că pentru mitingurile programate să aibă loc în ţară nu a existat timp să se obţină aprobări.

"Majoritatea guvernamentală a refuzat programarea la şedinţa de luni a dezbaterii şi votului asupra moţiunii. Neştiind când va avea loc dezbaterea moţiunii, nu am avut posibilitatea de a obţine în ţară aprobările pentru organizarea de mitinguri. Cu siguranţă, vom organiza o acţiune de protest la Parlament în cursul zilei de mâine", a spus Orban, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că s-au hotărât "pe repede înainte" atât data citirii, cât şi aceea a dezbaterii şi a votului moţiunii de cenzură.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis ca moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR, intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", să fie dezbătută şi supusă votului joi, de la ora 11,00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel