Orban, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Ce zice Chirieac

După ce președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni că partidul pe care îl conduce va începe pregătirea strategiei pentru adoptarea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la România TV.

Principalele motive invocate de Ludovic Orban pentru inițierea demersului de demitere a Executivului sunt nerealizările economice ale guvernării PSD.

"Moțiunea de cenzură este o armă politică validă. Ce a făcut însă domnul Orban (n.r. referindu-se la plângerea penală depusă pe numele premierului Viorica Dăncilă) este o mineriadă politică pe care încearcă să o ducă la bun sfârșit prin intermediul procurorilor. Și apropo de asta, un lucru foarte interesant: DNA-ul nu este amestecat în mizeria asta. DNA nu", a spus, luni, 21 mai, Bogdan Chirieac într-o intervenție telefonică la România TV.

De asemenea, analistul politic a reiterat că moțiunea de cenzură reprezintă un demers firesc al opoziției în fața puterii.

Orban, declarații de sediul central al PSD

Amintim că președintele PNL a susținut o conferinţă de presă luni, începând cu ora 14.30, de la sediul central al PNL din Aleea Modrogan. A anunțat că "bătălia se va da pe toate fronturile". "Opoziția are dreptul la o moțiune de cenzură. Garantat o vom depune, dar în momentul în care considerăm că există cea mai mare șansă să treacă", a spus Ludovic Orban.

Vezi și: Miting PSD și suspendare Iohannis. Ce spune Chirieac după anunțurile lui Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel