Miting PSD și suspendare Iohannis. Ce spune Chirieac după anunțurile lui Dragnea

Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă
Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă

Liviu Dragnea a spus că PSD nu are în plan suspendarea lui Klaus Iohannis și nici vreun miting pentru susținerea Vioricăi Dăncilă, cel puțin pentru moment. Bogdan Chirieac a comentat acest subiecte.

"Mitingul nu ar avea rost decât dacă statul paralel ar începe o mineriadă împotriva Guvernului Dăncilă. Ce a făcut domnul Ludovic Orban este o mineriadă contra Executivului, implicit și a premierului Dăncilă. Că mineriada respectivă se face cu Parchetul... cu asta lucrează statul subteran, nu cu altceva. A face însă un miting în acest moment cred că ar fi o eroare din partea PSD. Văd că PSD nu cade în capcana suspendării președintelui, iar Liviu Dragnea anunță, în permanență că nimeni nu are de gând să facă acest pas", a zis Bogdan Chirieac.

"Un miting are rost să se desfășoare doar dacă începe mineriada împotriva Guvernului. În momentul în care începe urmărirea penală și este suspendat premierul, atunci aveți o mineriadă doar că nu sunt mineri, ci câțiva procurori!", a subliniat analistul politic.

"Suspendarea nu este o idee bună pentru că nu se poate, în România, președintele țării să fie suspendat. Nu este în regulă. Dacă am avut ghinion cu Traian Băsescu, un deceniu pierdut, sigur că și Klaus Iohannis a înțeles să continue tot cu statul subteran, în loc să încerce să-l dezmembreze și să construiască în timpul mandatului său, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie suspendat. Are un mandat, președintele este legitim. Acest vot trebuie respectat, la fel trebuie respectat și votul pe care l-a primit PSD în 2016!", a mai spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Vezi și: Suspendare Iohannis. Dragnea, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel