Orban, informaţii de ultimă oră despre medicul EROU de la Piatra Neamţ

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la Piatra Neamț, că medicul rănit în timp ce încerca să-i salveze pe pacienții din secția ATI cuprinsă de flăcări, a ajuns în Belgia. El este bine îngrijit, a precizat prim-ministrul care i-a rugat pe jurnaliști să nu mai sune la spitalul belgian.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că medicul de la Piatra Neamţ, Cătălin Denciu, rănit în timp ce încerca să-i salveze pe pacienții din secția ATI, a ajuns la spitalul din Belgia. El a fost preluat de cadrele medicale, a fost evaluat și acum este în tratament fiind îngrijit în cele mai bune condiții.

Totodată, prim ministrul le-a solicitat jurnaliștilor să nu-i mai bombardeze cu întrebări pe medicii de la spitalul belgian.

„Este evaluat din punctul de vedere al sănătății, este în tratament. Nu mai sunați direct la spitalul din Belgia, la secția respectivă, la centrul pentru arși, pentru că prietenii belgieni care au acordat sprijin ne-au semnalat că există un bombardament asupra activității. Îi rog pe cei care efectuează aceste apeluri să nu mai sune, pentru că nu fac altceva decât să deranjeze. Când avem informații relevante le vom pune la dispoziția mass media, ne rugăm pentru sănătatea domnului doctor, este îngrijit în cele mai bune condiții”, a declarat Ludovic Orban la Piatra Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel