Urmărește emisiunea live


Orban dorește să adopte bugetul până pe 31 decembrie

Orban
Orban

Obiectivul Guvernului este ca Legea bugetului de stat pe anul 2020 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până la data de 31 decembrie, a spus Orban.

El a spus că 'nu a vorbit despre angajarea răspunderii' Executivului pe cele două legi, ci doar presa a discutat acest subiect.

'Dumneavoastră (jurnaliştii - n.r.) vorbiţi de angajarea răspunderii. Eu nu am vorbit încă de angajarea răspunderii. Obiectivul nostru este să finalizăm într-un termen cât mai rezonabil proiectul Legii bugetului de stat şi să îl trimitem în dezbaterea Parlamentului. Obiectivul nostru, evident, este acela ca Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până la sfârşitul anului, astfel încât orice român să ştie foarte clar la ce să se aştepte în anul 2020 din partea acestor două legi, ca orice firmă să îşi facă planul de afaceri, orice om să îşi facă planul de cheltuieli în funcţie de veniturile care vor rezulta din Legea bugetului de stat. Obiectivul nostru este acela de a reuşi ca Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până în data de 31 decembrie', a precizat Orban, întrebat dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe cele două acte normative.

Premierul a participat la ceremonia de decernare a Trofeului Calităţii Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel