Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegați: Noroc că nu-s atât de mulți satrapi

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, spune că liberalii au noroc că nu sunt atât de mulți satrapi în partid.

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că liberalii au noroc că nu sunt atât de mulți satrapi, „precum Gheorghe Flutur” în partid. Declarația a venit după ce mai mulți primari ar fi fost scoși de pe listele de delegați.

„Au fost scoși patru sau cinci primari care își declaraseră opțiunea în favoarea mea. La Satu Mare au fost scoși trei primari, primarul de Ardud, cu cel mai mare număr de mandate, primărița de Tarna Mare... Sunt anumiți președinți care, pur și simplu, scot primari și alți oameni cu greutate și cu influență numai pentru faptul că mă susțin pe mine”, acuză Ludovic Orban.

El spune că primarii scoși de pe listele cu delegați la congres sunt oameni cu performanță electorală care au adus voturi pentru partid și cărora „li se interzice dreptul de vot la congres”.

„Noroc că nu sunt atât de mulți satrapi, precum Flutur, în țară ca să se aplice această rețetă la nivel național”, mai spune Ludovic Orban.

El refuză să spună când a discutat ultima oară cu președintele Klaus Iohannis și se limitează să spună că are „o comunicare constantă instituțional” cu acesta, scrie Mediafax.

Guran îl amenință pe Cîțu că va ieși în Piața Victoriei: O să fie ceva unic

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, spune că dacă premierul Florin Cîțu nu alocă fonduri și primarilor din județul său, atunci va protesta în Piața Victoriei: „O să fie ceva unic și promit să fac lucrul acesta”.

„Apropo de ceea ce se întâmplă zilele astea - un fel de alocare din fondul de rezervă. Primarii aşteaptă acest lucru. Anul trecut s-au făcut de trei ori alocări, domnilor primari? (...) Acum, într-adevăr, se pare că se va găsi o soluţie cu câteva zile înainte de Congres. Stimate coleg Florin Cîţu, să nu cumva să îţi permiţi să sari peste primarii din Dâmboviţa doar pentru că eu am avut curajul şi l-am susţinut pe Ludovic Orban, că în mine o să ai un adversar puternic, indiferent de cine te susține”, a spus Virgil Guran, în discursul său ținut la prezentarea moțiunii lui Ludovic Orban la PNL Teleorman.

El afirmă că primarii din județul Dâmbovița i-au spus că vor protesta dacă nu vor primi alocări bugetare.

„Primarii mei mi-au spus că dacă se fac astfel de discriminări îşi strâng toţi alegătorii şi vin în faţa Guvernului. Dacă vrei să ai primari liberali în faţa Guvernului, fă acest lucru. Eu o să fiu în faţa lor, în faţa Guvernului și o să fie ceva unic (...)” (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel