Orban, despre banii pe care Iohannis ar trebui să-i returneze: ANAF să-şi facă treaba

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat vineri, întrebat dacă președintele Iohannis ar trebui să returneze banii pe care i-ar fi câştigat ilegal din închirierea unei case la Sibiu, că este obligaţia ANAF să pună în practică decizia care există.

'Este obligaţia ANAF-ului să pună în practică decizia care există, sunt convins că preşedintele României va face tot ceea ce este legal şi procedural, din perspectiva ANAF-ului, pentru aplicarea acestei decizii (...). Aici există proceduri legale, ANAF-ul trebuie să-şi facă treaba. Preşedintele României a arătat prin toată conduita sa că respectă legea şi hotărârile judecătoreşti', a afirmat Orban, prezent la o dezbatere a Tineretului Liberal, pe tema soluţiilor inteligente în administraţia publică locală.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Bistriţa, că preşedintele României, Klaus Iohannis, ar trebui să achite 'imediat' către bugetul de stat suma de aproximativ 1,2 milioane lei, rezultată din chiriile percepute pentru imobilul din strada Nicolae Bălcescu din Sibiu.  

Vezi și: Eugen Teodorovici, declarații de ultimă oră: Iohannis să facă plata


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel