Orban, în Parlament: Sunt UIMIT! La asta mă aşteptam

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ludovic Orban s-a declarat "uimit" de tema pentru care a fost chemat la "Ora premierului", cu tema "Jaful UNIFARM, sub masca pandemiei".

"Sincer sunt uimit de subiectul care este pus în dezbatere, pentru care este utilizată procedura de chemare a premierului în faţa Camerei Deputaţilor, pentru că acest subiect mi se pare un subiect care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier şi care se încearcă crearea unei legături inexistente între mine şi guvernul pe care îl conduc cu o cercetare a unei instituţii a statului.

Îmi pare că în loc să ne concentrăm pe adevăratele priorităţi, PSD caută să arunce în spatele meu, într-un mod insidios, să facă legături fără niciun fel de fundament între mine ca premier şi activitatea unei societăţi a statului despre care este adevărat că există o anchetă în curs şi mă bucur că există o anchetă în curs. Este cea mai bună dovadă a faptului că instituţiile din domeniul justiţiei îşi fac datoria. (...) M-aş fi aşteptat să discutăm despre subiecte mult mai importante, despre faptul că guvernul pe care-l conduc a alocat resurse cum niciodată nu au fost alocate pentru susţinerea sectorului de sănătate, pentru cheltuielilor de protejare a cetăţenilor, pentru susţinerea cheltuielilor făcute de autorităţile locale pentru carantinarea persoanelor",  a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel