"Orașul vrăjit", închiderea perioadei de sustenabilitate pentru proiectul cu finanțare europeană

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, alături de reprezentanți ai misiunilor diplomatice  din Albania și Kazahstan, de artiști ai Operei Române, directori de patrimoniu și de comunicare ai Muzeului Satului
Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, alături de reprezentanți ai misiunilor diplomatice din Albania și Kazahstan, de artiști ai Operei Române, directori de patrimoniu și de comunicare ai Muzeului Satului

Joi, 21 martie, a avut loc la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti", conferința de închidere a perioadei de sustenabilitate pentru proiectul cu finanțare europeană "Orașul vrăjit", cod SMIS 26609. 

Participanții la conferința – eveniment care s-a desfășurat în sala "Victor Ion Popa", au fost reprezentanți ai misiunilor diplomatice străine în România (Albania și Kazahstan), primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, artiști ai Operei Române, directorii de patrimoniu și de comunicare ai Muzeului Satului și un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale nr.13, însoțiți de cadre didactice.

Managerul de proiect a prezentat informații despre activitățile desfășurate în perioada de sustenabilitate a proiectului, despre obiectivele atinse și despre pagina web www.Orașul-Vrăjit.ro, care a înregistrat, până în prezent, 39.230 de vizitatori. Domnul Puiu Costoiu, directorul de patrimoniu, a vorbit despre rezultatele deosebite ale proiectului și despre importanța menținerii dialogului cu autoritatea locală, în vederea unor colaborări viitoare.

Soprana Arlinda Morava și Ladies Bucharest Cvintet au suținut un program muzical de prelucrări din folclorul românesc, albanez și aromân.

Principiul sustenabilității se referă la faptul că proiectele europene trebuie să demonstreze capacitatea lor de a se susține și după acordarea finanțării europene. Sectorul 1 al Municipiului București a asigurat resursele financiare și instituționale necesare promovării turistice a Muzeului Satului, în perioada celor cinci ani de sustenabilitate. (Manager de proiect, Manuela Moise)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel