Orange România preia Antena Play şi GSP TV

orange
orange

Orange România este pe punctul de a achiziționa GSP TV şi portalul online Antena PLAY de la Antena Group, scrie economica.net. Prin această mișcare, compania Orange va intra în competiție directă cu RCS&RDS.

Potrivit sursei citate, Orange România ar vrea să liciteze în primăvara anului viitor pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a României pentru perioada 2014 -2015. Operatorul nu deţine în acest moment nici un post de televiziune propriu pe platforma de retransmisie pe satelit Orange TV.

 În urma acestei mişcări, Orange va intra în competiţie directă cu RCS&RDS, care deţine posturile de televiziune Digi Sport, dar şi cu Romtelecom, companie în al cărei portofoliu intră posturile de televiziune Dolce Sport, în încercarea de a creşte numărul de abonaţi pentru serviciile de televiziune.

 Reamintim că Orange România a lansat în această vară serviciile Orange TV, o platformă de satelit care operează din luna iunie a acestui an.

În aceste condiții, meciurile pe care până acum le puteaţi vedea pe Digi Sport sau Dolce Sport ar putea trece de anul viitor pe GSP TV, post care va aparţine Orange România din această iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel