Orașul fără accidente rutiere: Nicio problemă de când a venit gerul

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) nu a înregistrat în primele trei zile ale săptămânii niciun accident rutier pe străzile din municipiul Tulcea, în ciuda stratului de gheaţă care acoperă străzile oraşului şi a semaforizării care a funcţionat pe galben intermitent.

'Decizia ca semafoarele din oraş să funcţioneze pe culoarea galben intermitent a fost luată la solicitarea şoferilor, în condiţiile în care există treceri de pietoni sau intersecţii semaforizate în pantă, iar oprirea autovehiculelor era îngreunată din cauza condiţiilor de pe carosabil', a declarat pentru Agerpres primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

Toate semafoarele din oraş vor funcţiona pe culoarea galben intermitent, în funcţie de acţiunile de deszăpezire, potrivit sursei, ele fiind repuse în funcţiune doar după-amiază, atunci când opririle la trecerile de pietoni se pot face în siguranţă. În ciuda traficului intens din municipiu înregistrat miercuri, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Dorin Visterneanu, în oraş nu s-a înregistrat niciun accident de circulaţie.

'Decizia administratorului drumurilor publice din municipiu pentru semaforizarea pe galben intermitent a fost luată cu acordul Poliţiei Rutiere pentru evitarea producerii accidentelor rutiere. De altfel, pe parcursul zilei de miercuri, la nivelul municipiului nu am avut înregistrate accidente rutiere soldate cu victime', a menţionat reprezentantul IPJ.

Începând de duminică, atunci când în municipiu s-au înregistrat ninsori abundente şi viscol, până în prezent, IPJ Tulcea a înregistrat un singur accident rutier soldat cu victimă petrecut în municipiu.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, angajat în traversarea străzii pe o trecere de pietoni, a fost acroşat, duminică, în jurul orei 11.00, de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, în urma accidentului, pietonul fiind rănit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel