Urmărește emisiunea live


Ora Regelui, ediție eveniment. Anunțul realizatoarei TV, Camelia Csiki

Camelia Csiki, realizatorul emisiunii "Ora Regelui", de la TVR 1, a anunțat, într-o postare pe Facebook, despre o ediție eveniment care va avea loc sâmbătă.

Am uitat să vă spun că ne vedem și sâmbătă, la " Ora Regelui"! :)
În afară de campania pentru vizita Papei Francisc pe care o realizăm în fiecare zi la știri, în tandem, subsemnata, Cristian Rautu, Diana Dumitrașcu și Claudiu Lucaci, v-am pregătit câteva lucruri minunate alături de colegele mele Lidia Voicu, Cristina Ionescu și Diana Ilica. O ediție în echipă! Așadar... cu ochii pe TVR, la știri și sâmbătă la " Ora Regelui".
Să nu ratați emisiunea de sâmbăta aceasta, o să vă întâlniți abia peste două săptămâni cu colegul nostru, Bogdan Șerban - Iancu. TVR va reda vizita Papei Francisc integral și în 1 iunie nu avem emisiune.
Frumos este să o menționez pe Irina Pacurariu, care ne-a adus din Roma câteva povești minunate, alături de Silviu Andrei. Puțin din ele vedeți la știri, dar Irina vă pregătește un documentar frumos de la Vatican. a scris realizatoarea emisiunii Ora Regelui de la TVR, Csiki Camelia, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Camelia Csiki, moment surprinzător: "Trebuie să se miște carnea de pe tine!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel