ORA PĂMÂNTULUI. Ministerul Afacerilor Externe, mesaj

Ministerul Afacerilor Externe se alătură, și în acest an, inițiativei internaționale “Ora Pământului” („Earth Hour”), în cadrul demersurilor din întreaga lume de conștientizare a consecinţelor schimbărilor climatice asupra mediului înconjurător şi a calităţii vieţii.

Campania de anul acesta se desfăşoară sub sloganul #Connect2Earth și aduce în discuție importanța biodiversității.

Astfel, sâmbătă, 24 martie, în intervalul 20.30-21.30, vor fi stinse timp de o oră luminile în sediile MAE, ale misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi institutelor culturale româneşti din străinătate, cu scopul simbolic de a atrage atenția asupra necesității protejării mediului şi a resurselor planetei şi asupra responsabilităţii fiecăruia dintre noi.

Ediţia din acest an a campaniei „Ora Pământului" reunește 28 de județe și 50 de localități, care se alătură astfel celor peste 7000 de orașe din întreaga lume care vor stinge lumina, într-un gest simbolic, de sensibilizare cu privire la problemele de mediu.

[citeste si]

Informații suplimentare

Campania „Earth Hour" este cea mai amplă manifestare din istoria omenirii dedicată protejării mediului înconjurător. „Earth Hour" împlineşte anul acesta 11 ani de la prima ediție, care a avut loc la Sydney, Australia și este o inițiativă gestionată de către organizaţia internaţională WWF (World Wide Fund for Nature), la nivel global, precizează MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel