ORA PĂMÂNTULUI. Ministerul Afacerilor Externe, mesaj

Rodica Mitu / 24 Martie 2018 / 12:19 Salveaza PDF Comentarii

Ministerul Afacerilor Externe se alătură, și în acest an, inițiativei internaționale “Ora Pământului” („Earth Hour”), în cadrul demersurilor din întreaga lume de conștientizare a consecinţelor schimbărilor climatice asupra mediului înconjurător şi a calităţii vieţii.

Campania de anul acesta se desfăşoară sub sloganul #Connect2Earth și aduce în discuție importanța biodiversității.

Astfel, sâmbătă, 24 martie, în intervalul 20.30-21.30, vor fi stinse timp de o oră luminile în sediile MAE, ale misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi institutelor culturale româneşti din străinătate, cu scopul simbolic de a atrage atenția asupra necesității protejării mediului şi a resurselor planetei şi asupra responsabilităţii fiecăruia dintre noi.

Ediţia din acest an a campaniei „Ora Pământului" reunește 28 de județe și 50 de localități, care se alătură astfel celor peste 7000 de orașe din întreaga lume care vor stinge lumina, într-un gest simbolic, de sensibilizare cu privire la problemele de mediu.

[citeste si]

Informații suplimentare

Campania „Earth Hour" este cea mai amplă manifestare din istoria omenirii dedicată protejării mediului înconjurător. „Earth Hour" împlineşte anul acesta 11 ani de la prima ediție, care a avut loc la Sydney, Australia și este o inițiativă gestionată de către organizaţia internaţională WWF (World Wide Fund for Nature), la nivel global, precizează MAE.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27