Urmărește emisiunea live


ORA DE VARĂ, 24/25 MARTIE. Efecte negative

România va trece la ora oficială de vară în noaptea de 24 spre 25 martie. Astfel, ora 3:00 va deveni ora 4:00.

ORA DE VARĂ, 24/25 MARTIE. Așadar, în 2018, România va trece la ora de vară în noaptea dintre 24 și 25 martie. Astfel, ziua de 25 martie va avea doar 23 de ore, în loc de 24. Ceasurile se vor da înainte în acelaşi moment în toate ţările Uniunii Europene. Pentru unele persoane, pierderea unei ore de somn şi acomodarea la ritmul impus reprezintă un efort. Drept urmare, se pot simți mai obosiți, pot avea dureri de cap, sau o mai slabă putere de concentrare la muncă și în activitățile zilnice.

ORA DE VARĂ, 24/25 MARTIE. Efectele negative sunt evidente mai ales la persoanele care au un ritm de viaţă stresant şi dorm mai puţin decât ar trebui. Într-un raport recent al CDC Atlanta (Centrul de control şi prevenire a bolilor) se atrage atenţia că o treime din americani dorm mai puţin de şapte ore pe noapte, lucru care se poate solda în timp cu alte­rarea stării de sănătate, crescând incidenţa bolilor cardiovasculare sau psihice.

[citeste si]

ORA DE VARĂ, 24/25 MARTIE. Se spune că oamenii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la ora de vară, întrucât trebuie să se trezească cu o oră mai devreme decât s-au obişnuit. Pentru cei care suferă de anumite probleme de sănătate, efectele schimbării ar putea fi mai serioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel