Ora de vară 2020. Cum se schimbă ora la telefon pe 29 martie / AUTOMAT sau nu

Cum se schimbă ora la telefon pe 29 martie 2020? Probabil că v-ați întrebat dacă duminică, când vă treziți, pe telefon va fi afișată ora de vară sau de iarnă după ce, pe 29 martie, am trecut la ora de vară. 

Vă întrebați dacă ceasul la telefon, pe 29 martie, se dă automat înainte cu o oră sau este nevoie să faceți dumneavoastră anumite modificări? Aflați imediat răspunsul.

Mulți oameni se vor trezi derutați, fără a fi convinși dacă telefonul a trecut sau nu la ora de vară în mod automat. Smartphone-ul, cu sistem de operare iOS sau Android, își schimbă automat ora dacă în setări este bifată opțiunea care sincronizează ora cu cea a rețelei, după cum este bifat în imaginea de mai jos. Dacă nu este bifată opțiunea, trebuie să setați dumneavoastră ora. Cel mai bine este să verificați pentru a evita confuziile.

(w670) CUM SE SCH

În România, ora de vară este corelată cu orarul de vară practicat în statele Uniunii Europene. Astfel, în ultima duminică a lunii martie, 29 martie, ora 03:00 devine ora 04:00. (ora oficială a României trece de la UTC+2 la UTC+3). Orarul de vară se aplică până în ultima duminică a lunii octombrie (25).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel